Cine suntem

SC VONREP SRL activeaza in domeniul automatizarilor rezidentiale si industriale inca din 1994. In tot acest timp am acumulat experienta si am oferit servicii de calitate clientilor cu care am colaborat.

Fiind specializati in sisteme de cantarire volumetrica,sisteme de dozare automata, sisteme detectie deviere banda, sisteme detectie buncar infundat, sisteme vizualizare intindere banda, instalarea de usi de garaj, usi industriale, usi automate, automatizari de porti, sisteme de supraveghere, sisteme de alarma, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, am participat cu drag la orice proiect de constructie, indiferent de gradul de complexitate. Suntem integrator de sistem pentru produse ale Lase GmbH, Elektroanlagenbau Reinhausen GmbH, Microsonic GmbH, IED electronics.

In tot acest timp am incercat, impreuna cu partenerii nostri, ca produsele noastre sa fie de cea mai buna calitate si la un pret competitiv pe piata din Romania.

Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice si companii cu renume national si international. Puteti vedea o lista ce include o parte din clientii nostri vizitand pagina Referinte.

Istoric

Ne-am inceput activitatea in 1994 cu dezvoltare software, in colaborare cu firma germana SEB GmbH. Datorita exploziei sectorului comercial si venind in intampinarea acestor cerinte, am adaugat in portofoliu vanzarea si montarea sistemelor de securitate. In prima faza, de alarma si supraveghere video, apoi de detectie in caz de incendiu. In anul 2003 am devenit dealer pentru compania Hormann, cea mai mare companie din Europa in producerea usilor de garaj si industriale. In 2005 am devenit unic reprezentant al companiei germane LASE. In anul 2009 am incheiat un parteneriat cu compania PFM, una din cele mai mari in producerea sistemelor de contorizare a persoanelor din Europa, devenind reprezentant exclusiv pe Romania.

Pentru a pune in practica proiecte de referinta va stam la dispozitie cu propuneri, solutii tehnice, bazate pe o experienta de peste 15 ani, fiind permanent deschisi colaborarii cu proiectanti, beneficiari, constructori.

Vonrep ©1994-2019
Telefon: 0253 214 251 sau Cere GRATUIT o Cotatie de Pret
Folosim cookie-uri (vezi detalii) Accept